- скачати музику MP3-TYT.ucoz.ua - скачати нову музику безкоштовно

MP3 ТУТ - скачати музику безкоштовно My Chemical Romance - Форум

Знайти пісю

Шукаєте нову музику чи пісню? Введіть слово для пошуку, виконавця або назву пісні чи просто слово
Логін:
Пароль:
Вихід
Український клан онлайн фільмів. Онлайн фільм - смотреть фильмы онлайн.

fantom2 - скачати та онлайн фільми кліпи та музику. Скачати музичні альбоми


ВСІ ДРУЗІ САЙТУ
МЕНЮ САЙТУ
Музика
Нові mp3 пісні
Кращі пісні
Альбоми музики
Кращі альбоми
Форум

My Chemical Romance - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Музичні виконавці » Іноземні виконавці, гурти, групи, співаки » My Chemical Romance (My Chemical Romance - американская альтернатив-рок группа)
My Chemical Romance
rare_fireДата: Понеділок, 18.04.2011, 19:20 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline

My Chemical Romance — американський гурт альтернативного року, заснований в 2001 році в Нью-Джерсі. До його складу входять: Джерард Вей (Gerard Way) (вокал), Майкі Вей (Mikey Way) (бас), Боб Браяр (Bob Bryar) (ударні), Френк Ієро (Frank Iero) (гітара) і Рей Торо (Ray Toro) (гітара).

Історія

Члени групи родом із міст Беллвіль і Кірні, штат Нью-Джерсі, за винятком Боба Браяра, що родом з Чикаго, штат Іллінойс. Назва My Chemical Romance запозичена з творчості Ірвіна Уелша (Irvine Welsh — Ecstasy: Three Tales of Chemical Romance).

Цікавим є той факт, що назву для групи вибрав молодший брат фронтмена групи Майкі, який на стільки захопився ідеями брата, що за короткий термін навчився грати на бас-гітарі.

Група була заснована Джерардом Веєм. Першим хто підключився до ідей Джерарда був Метт Пеліссьєр (Matt Pelissier). З останнім вони товаришували ще зі старших класів. Першою піснею, що була написана Джерардом, стала Skylines and Turnstiles (пісня присвячена подіям, що відбулись 11 вересня. Якщо висловлюватись точніше, то той теракт і падіння веж-близнюків Всесвітнього Торгового Центру справили неабияке враження на молодого хлопця, який бачить, що щось не так з цим світом). Незабаром Рей Торо і Майкі Вей приєднались до групи. Останнім до гурту приєднався амбіційний гітарист Френк Ієро, який хоч і став найменшим за віком учасником, але дуже добре грав на гітарі, і вже був учасником колективу під назвою Пенсі Прю. Цікавим щодо останнього є той факт, що назву групи було запозичено в американського прозаїка Джерома Дейвіда Селінджера з книги «Над прірвою у житі», яка, доречі, є улюбленою книгою Джерарда.

Через три місяці після умовного утворення, My Chemical Romance (Мій Хімічний Романс) записали свій дебютний альбом І Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (Ти отримуєш мої кулі, я отримую твою любов), випущений у 2002 році на Eyeball Records. Загальний студійний процес зайняв у них всього десять днів, з 15 по 25 травня 2002 року. Групу порівнювали з Thursday. Обидві групи — вихідці з Нью-Джерсі, сусіди по лейблу. Крім того, продюсуванням матеріалу для «І Brought You My Bullets You Brought Me Your Love» займався вокаліст Thursday Джофф Ріклі (Geoff Rickly).

У 2003 році група підписала контракт із Reprise Records. Після туру з Avenged Sevenfold група почала роботу над своїм другим альбомом Three Cheers for Sweet Revenge. Альбом вийшов у 2004 і протягом року став платиновим. З альбому було випущено три сингли: «І'm Not Okay (І Promise)», «Helena» і «The Ghost of You».

Після концертів у Японії в серпні 2004 Метт Пеліссьєр був замінений Бобом Браєром. На початку 2005 року група взяла участь у турі Taste of Chaos, а також була на розігріві в Green Day під час їхнього туру American Idiot. Пізніше вони виступали по країні разом з Alkaline Trio and Reggie and the Full Effect. У цьому ж році My Chemical Romance і The Used спільно записали кавер-версію хита Девида Боуї і Queen «Under Pressure».

У березні 2006 року був випущений 2 DVD/1 CD бокс-сет Life on the Murder Scene. До нього ввійшли концертні виступи групи, відеокліпи і відеощоденник.

У жовтні 2006 року вийшов третій альбом My Chemical Romance The Black Parade, продюсером якого був Роб Кавалло (Rob Cavallo), відомий по роботі з Green Day. Альбом дебютував на 2-му місці в британському хит-параді, поступившись новому альбому Роббі Вільямса Rudebox і на 2-му місці в хит-параді журналу Billboard The Billboard 200, поступившись саундтреку до диснеївського телевізійного шоу Hanna Montana. У перший тиждень у США альбом був проданий тиражем 240 000 копій. Перший сингл із цього альбому Welcome to the Black Parade очолював британський хит-парад два тижні.

Дискографія
Альбоми

* 2002: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love
* 2004: Three Cheers for Sweet Revenge US #28, UK #34
* 2006: Life on the Murder Scene US #30
* 2006: The Black Parade US #2, UK #2
* 2010: Danger Days: The True Lives of the Fabulous Killjoys

Сингли

* 2002: Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us
* 2002: Vampires Will Never Hurt You
* 2004: Headfirst for Halos
* 2004: Our Lady of Sorrows
* 2004: Thank You for the Venom UK #73
* 2004: I'm Not Okay (I Promise) UK #19, US #86
* 2005: Under Pressure
* 2005: Helena UK #20, US #33
* 2005: The Ghost of You UK #27, US #84
* 2005: I'm Not Okay (I Promise) (Re-Release) UK #28
* 2006: Welcome to the Black Parade UK #1, US #13
* 2007: Famous Last Words

Прикріплення: 9449802.jpg (12.1 Kb)


Повідомлення відредагував rare_fire - Понеділок, 18.04.2011, 19:38
 
АльфредДата: Середа, 14.11.2018, 20:06 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
минус2
 
Форум » Музичні виконавці » Іноземні виконавці, гурти, групи, співаки » My Chemical Romance (My Chemical Romance - американская альтернатив-рок группа)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Кращі пісні mp3 Нові mp3 пісні Кращі музичні альбоми Лучшие музыкальные альбомы Музичні альбоми новые музыкальные альбомы