- скачати музику MP3-TYT.ucoz.ua - скачати нову музику безкоштовно

MP3 ТУТ - скачати музику безкоштовно гурт Друга Ріка - Форум

Знайти пісю

Шукаєте нову музику чи пісню? Введіть слово для пошуку, виконавця або назву пісні чи просто слово
Логін:
Пароль:
Вихід
Український клан онлайн фільмів. Онлайн фільм - смотреть фильмы онлайн.

fantom2 - скачати та онлайн фільми кліпи та музику. Скачати музичні альбоми


ВСІ ДРУЗІ САЙТУ
МЕНЮ САЙТУ
Музика
Нові mp3 пісні
Кращі пісні
Альбоми музики
Кращі альбоми
Форум

гурт Друга Ріка - Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Музичні виконавці » Українські виконавці, співаки, групи, гурти » гурт Друга Ріка (Українська рок-група Друга Ріка)
гурт Друга Ріка
rare_fireДата: Середа, 20.04.2011, 19:24 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Модераторы
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline

Група була заснована Скуратовським, Харчишиним і Барановським у 1995 році. Перші репетиції гурту, який отримав назву «Second River», проходили в приміщенні Житомирського педадогічного інституту, де й відбувся їх перший виступ. У 1998 році, під час підготовки до фестивалю «Червона рута—1999» назву було змінено на «Dруга Ріка».

Значною подією для гурту стала перемога на фестивалі «Майбутнє України» в 1999 році, де гурт посів перше місце серед більш ніж 100 претендентів.

Вже восени 2000-го року «Dруга Ріка» записує та видає дебютний альбом «Я є». Треки до якого отримали відео підтримку та швидко стали популярними.

В жовтні 2000 року гурт стає відкриттям фестивалю «Просто Рок».

У травні 2001 — номінант в категорії «Відкриття Року» найпрестижнішої української премії «Золота Жар-Птиця».

В березні 2003 року гурт підписує контракт з провідним українським лейблом «Lavina Music» та видає альбом «Два». В цей же час до гурту приєднався клавішник Сергій (Шура) Гера.

Виступ на російсько-українському фестивалі «Рупор» в 2003 році було названо критиками одним із кращих за всю історію фестивалю, завдяки чому пісні гурту потрапляють до російського ефіру.

26 квітня 2005 року компанія «Lavina Music» видає третій альбом «ДР» під назвою «Рекорди», котрий стає «золотим». Сингл «Так мало тут тебе» 32 тиждні протримався в українських хіт-парадах.

В листопаді 2006-го року виходить новий сингл «Денніч», котрий за короткій проміжок часу стає кращею українською піснею.

В грудні 2006 року, до свого творчого 10-річчя, відбувається реліз альбому із 13 кращих пісень за всю історію гурту з головним треком «Денніч».

Гурт «Dруга Ріка» неодноразово брав участь у головному українському фестивалі «Таврійські ігри». Пісні гурту тричі ставали «Піснею року» на одноіменному теле-фестивалі. «ДР» представляла Україну на міжнародних фестивалях в місті Гданськ 2004 (Польща) та «Слов'янський базар» 2005 (Білорусь).

23 вересня 2007 року відбулась всеукраїнська радіо-прем'єра нової пісні «Кінець світу» — це перший сингл до наступного, 4-го студійного альбому.

Навесні 2007-го ДР засіла у студії, щоб цього разу відійти від традиції випускати альбоми кожні два роки. Але робота просувалася не так легко, як того б хотілося, тому музиканти змушені були перенести реліз на осінь. Але й цьому не судилося трапитись. Валерій Харчишин несподівано потрапляє у жахливу ДТП, що на довгий час прикувала його до ліжка.

Єдине, що встигли «ДР» напередодні аварії та виходу нового альбому, так це запустити в простір новий хіт з назвою «Кінець світу», що одразу, вперше в історії групи, потрапив на першу сходинку національного радіочарту.

Знову ж таки навесні, але вже 2008-го, ДР повернулися з новим альбомом із новою «Модою», тексти якого зазнали змін, викликаних особливим станом вокаліста.

Мода насичена життям і жагою до нього. Туди увійшли деякі треки, які відлежувалися близько 5-ти років у скрині гітариста Олександра Барановського, але чомусь, після тієї трагічної події, набули нового змісту, наче були спеціально для цього створені.

Не спекулюючи на цій події, ДР видають невластиву собі комічну, самоіронічну «Фурію», яка на концертах призводить до шаленства не лише публіки, але й учасників групи.

На наступну пісню «Пропоную Мир» було змонтоване концертне відео, яке намагається відтворити справжній драйв живих виступів і те, що відбувається на концертах «ДР», те, що неможливо передати жодним сюжетом і те, для чого ДР вийшла на сцену.

Восени 2008-го Dруга Ріка і Токіо сколихнули дещо байдужий та інертний стан суспільства, підірвавши його і звернувши увагу людей на найважливіше своїм спільним доробком «Догоним! Доженемо!». Той, хто долучився до спільної роботи над документальним кліпом, і хто був присутній під час своєрідного флеш-мобу, що став одночасно презентацією і прем’єрою пісні, той має про що розповісти.

У жовтні 2010 року Dруга Ріка записала пісню "Ти зі мною? Я здаюсь!", яка стала одним із головних хітів українського радіоефіру. Пісня "Ти зі мною? Я здаюсь!" є першим синглом майбутнього альбому Dругої Ріки, над яким зараз працюють учасники групи. За словами гітариста групи Олександра Барановського, пісня була «народжена» учасниками Dругої Ріки на одній із репетицій і є музичним закликом до вірності в любові. У грудні 2010 року було знято кліп на пісню "Ти зі мною? Я здаюсь!", режисером якого став відомий український кліпмейкер та учасник групи Dруга Ріка Віктор Скуратовський [1]. Зйомки кліпу велися в Національному ботанічному саду імені М. М. Гришка НАН України, природа якого стала безпосереднім учасником створення кліпу [2].

Прикріплення: 8424384.jpg (22.8 Kb)
 
МаркусДата: Неділя, 16.09.2018, 18:37 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
222
 
Форум » Музичні виконавці » Українські виконавці, співаки, групи, гурти » гурт Друга Ріка (Українська рок-група Друга Ріка)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Кращі пісні mp3 Нові mp3 пісні Кращі музичні альбоми Лучшие музыкальные альбомы Музичні альбоми новые музыкальные альбомы